YOUR FUN IS OUR BUSINESS™

Siden 1994 har visjonen vår vært å skape moro, varige opplevelser for alle i hele verden!

Vi har jobbet for å lage innovative produkter av høy kvalitet i over 25 år. Vår styrkede innsats innen forskning, design og utvikling har gjort at vi hele tiden har kunnet utvide vårt sortiment av produkter og merkevarer.

I dag selger vi ca. 1100 forskjellige produkter i over 110 land, og bidrar dermed til gøy og moro for familier over hele verden! Vi tilbyr et omfattende utvalg av frittstående bassenger og spa, rekreasjons- og fritidsprodukter, sportsartikler og campingprodukter. Alle våre produktutviklingssentre og produksjonsanlegg er heleide av vår virksomhet, noe som sikrer topp produkter til de beste priser.

Omtrent 1 av 50 personer rundt om i verden er eier av et Bestway-produkt!

MÅLET VÅRT ER Å SKAPE EN BEDRE FREMTID

Vi setter bærekraftighet i høysetet! I Bestway vet vi at naturens ressurser er dyrebare, og vi gjør vårt for å bevare dem.

EMBALLASJE

Våre ekspertteam jobber hardt for å finne nye og innovative måter å pakke inn produktene våre på.

ENERGIEFFEKTIVITET

I løpet av de siste 5 årene har vi fått toppscore og anerkjennelse for vårt energiforbruk. I fjor var vi en av 10 bedrifter som ble tildelt China Top Performing Supplier on Climate Change. Vi har våre egne eksperter og rådgivere som hele tiden leter etter nye måter å spare energi på.

SOLENERGI

Ca. 3 % av vårt energiforbruk kommer i dag fra solenergi, og vi planlegger å utvide dette i tiden som kommer.

AVFALLSHÅNDTERING

Vi er stolte av at vi leverer NULL avfall til søppelfyllinger fra driften vår. Hele 99,7 % av alt materialet resirkuleres av oss eller våre underleverandører, og 0,3 % brennes. Årlig resirkulerer vi 25 000 tonn med plastavfall fra produksjonen ved våre egne anlegg for å holde plasten i bruk.

Vertikalt integrert

Etter mer enn 25 år med utvikling, har vi opparbeidet en vertikalt integrert måte å drive virksomheten vår på. Rundt om i hele verden eier vi anlegg som jobber med produktutvikling, markedsføring, logistikk og produksjon.

Våre 5 heleide anlegg i Kina og Vietnam dekker et samlet område på hele 1,5 millioner kvadratmeter, med anlegg på over 1 million kvadratmeter dedikert til produksjonsanlegg, logistikksentre, lagre og testlaboratorier.

Vi mener at det å håndtere hele prosessen selv gjør det mulig for oss å kontinuerlig forbedre vår produksjon og våre teknologiske og administrative muligheter for å oppnå større produksjonseffektivitet, redusere avfall og redusere kostnader,samtidig som vi kontrollerer produktkvaliteten på tvers av verdikjeden. Dette sikrer også punktlig produktlevering, som igjen resulterer i glade kunder og sluttkunder, med påfølgende gjentagende forretningsmuligheter og styrking av merkevaren vår. Vårt eget produksjonsanlegg kompletteres av en velutviklet støtte-infrastruktur. Våre største leverandører av råvarematerialer er attpåtil blant de største leverandørene globalt.

ARVEN VÅR

Selskapets milepæler

1994 Location

1994

Bestway Shanghai grunnlagt og den første oppblåsbare varen produsert!
1999 Picture

1999

Bestway Shanghai fabrikken åpnes
2001 Picture

2001

Bestway Europa etablert
2002 Location

2002

Bestway Sentral- og Sør-Amerika etablert
2004 Picture

2004

Bestway Jiangsu fabrikken åpnes
Bestway Hong Kong etablert
2007 Picture

2007

Bestway Nantong fabrikken åpnes
2010 Location

2010

Bestway USA etablert
2011 Location

2011

Bestway Italia etablert Bestway Frankrike etablert
Bestway Tyskland etablert
2013 Location

2013

Bestway Russland establert
Bestway Australia etablert
2017 Picture

2017

Bestway Brasil etablert
Bestway Haian-fabrikken åpnes
2018 Location

2018

Bestway Øst-Europa etablert
Bestway Midt-Østen etablert
2019 Location

2019

Bestway Vietnam fabrikk åpnes
2021 Location

2021

Bestway Scandinavia-kontoret åpnes
2022 Location

2022

Bestway Belux BV-kontoret åpnes