YOUR FUN IS OUR BUSINESS™

Siden 1994 har visjonen vår vært å skape moro, varige opplevelser for alle i verden gjennom produktene og tjenestene vi leverer. Siden vår ydmyke begynnelse har vi viet vår innsats for å styrke vår forskning, design, utvikling og produksjonskapasitet, mens å kontinuerlig utvide vår produkt- og merkevareportefølje. Produktene våre kan nå finnes i over 110 land på seks kontinenter over hele verden.

Vi tilbyr for tiden cirka 1100 produkter i fire kjernekategorier, inkludert et omfattende utvalg av bassenger over bakken og bærbare spaer, rekreasjonsprodukter, sportsvarer og campingprodukter, designet for å imøtekomme et bredt spekter av forbrukergrupper og geografiske markeder.

For å sikre kundetilfredshet, jobber hver avdeling i Bestway tett sammen for å tilby de beste produktløsningene. Dette inkluderer våre teknologisentre, sentrale laboratorier, kvalitetssikringssentre, vertikalt integrerte produksjonssystemer og våre veletablerte servicesentre for ettersalgservicesentre over hele verden.

EN BEDRE FREMTID SOM MÅLSETNING

Vi setter bærekraftighet i høysetet! Vi mener hos Bestway at vi kan gjøre en forskjell ved bidra og støtte grønne løsninger til oppnå en mer bærekraftig fremtid. År etter år blir vi tildelt EN BEDRE FREMTID SOM MÅLSETNING

Vi forsker kontinuerlig på måter å minimere miljøbelastningen og maksimere ren energi på. Vi jobber med våre globale partnere for å implementere og oppdage nye måter å gå over til en mer levelig og bærekraftig jordklode på.

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter som er laget og pakket ved hjelp av grønne prosesser som reduserer energiforbruk og fossilt brensel. Vi sparer faktisk mer enn 8 % om dagen i energiforbruk. Vår solenergi produserer 4,9 % av vår totale energi med et mål på 10 % solenergi innen 2020. Hvert år bruker vi gjennomsnittlig 25 000 tonn av resirkulert materiale i vår produksjon - materiale som ellers ville ha gått til et deponi.

Vi er opptatt av å gjøre miljøet vårt til et tryggere og bedre sted å bo. Vet at du tar et skritt nærmere for å gjør jorden vår til et tryggere sted å bo med merkevarer du er glad i!

*Kinas CDP-rapportering om energibruk og reduksjon av karbonutslipp i 2017.

Integrert vertikalt

Våre heleide fabrikker ligger i Shanghai, Nantong, Yancheng og Haian. Alle ligger i Yangtze River Delta-området, noe som letter logistikk og frakt. Etter mer enn 20 års utvikling utgjør våre anlegg et totalt areal på rundt 1400 000 kvadratmeter, med anlegg som utgjør over 1100 000 kvadratmeter inkludert produksjonsanlegg, distribusjonssenter for materiell og lager.

Vi mener at det å produsere i egen regi gjør det mulig for oss å kontinuerlig forbedre vår produksjon, teknologiske og ledelsesevner for å oppnå større produksjonseffektivitet, redusere avfall og minimere kostnader, mens vi strengt kontrollerer produktkvaliteten på tvers av verdikjeden. Dette sikrer også punktlig produktlevering, som igjen resulterer i glade kunder og sluttkunder, med påfølgende gjentagende forretningsmuligheter og styrking av merkevaren vår. Vårt eget produksjonsanlegg kompletteres av en velutviklet støtte-infrastruktur. Våre største leverandører av råvarematerialer er attpåtil blant de største leverandørene globalt.

OUR HERITAGE

Company Milestones

Location

1994

Bestway Shanghai grunnlagt og den første oppblåsbare varen produsert!
Picture

1999

Bestway Shanghai fabrikken åpnes
Picture

2001

Bestway Europa etablert
Location

2002

Bestway Sentral- og Sør-Amerika etablert
Picture

2004

Bestway Jiangsu fabrikken åpnes
Bestway Hong Kong etablert
Picture

2007

Bestway Nantong fabrikken åpnes
Location

2010

Bestway USA etablert
Location

2011

Bestway Italia etablert Bestway Frankrike etablert
Bestway Tyskland etablert
Location

2013

Bestway Russland establert
Bestway Australia etablert
Picture

2017

Bestway Brasil etablert
Bestway Haian-fabrikken åpnes
Location

2018

Bestway Øst-Europa etablert
Bestway Midt-Østen etablert
Location

2019

Bestway Vietnam fabrikk åpnes